Nyhedsbrev november 2021

Nyhedsbrev oktober 2021

Nyhedsbrev september 2021

Nyhedsbrev juli 2021

Nyhedsbrev juni 2021

Nyhedsbrev april 2021

Nyhedsbrev marts 2021

Nyhedsbrev december 2020

Nyhedsbrev september 2020

Nyhedsbrev juli 2020

Nyhedsbrev juni 2020

Nyhedsbrev april 2020

Nyhedsbrev februar 2020

Nyhedsbrev december 2019

Nyhedsbrev oktober 2019

Nyhedsbrev september 2019

Nyhedsbrev juli 2019

Nyhedsbrev maj 2019

Nyhedsbrev april 2019

Nyhedsbrev februar 2019

Nyhedsbrev december 2018

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev september 2018

Nyhedsbrev juni 2018

Vi bevarer & fornyer i fællesskab

Nyhedsbrev maj 2018

Nyhedsbrev marts 2018

 

Vi sluttede vintersæsonen af med en generalforsamling og fællesspisning.

Der var et meget fin fremmøde til vores generalforsamling, hvor årets aktiviteter og projekter blev fremlagt. Derefter blev der i mindre grupper drøftet tanker og ideer til foreningens fremadrettede arbejde.

Bestyrelsen blev genvalgt - og blev nu fuldtallig med en suppleant mere. Se det vedlagte referat fra generalforsamlingen samt de nye vedtægter for foreningen.

Samme uge afsluttede vi fællesspisning for vintersæsonen i Ajstrup Forsamlingshus med en meget smagsfuld menu og hyggelig stemning.

 

Vandreture

Nu har vi et nyt program for vandreture i forår/sommer måneder. I denne sæson satser vi på dejlige aftenvandringer. Vi starter den 12. april – mødested ved Fiskerhuset. Se vedlagte program.

 

Affaldsindsamling

I kan tilmelde jer til affaldsindsamling søndag den 22. april kl 10 til 12 på Ajstrup Norsminde Grundejerforenings hjemmeside:

http://www.ajstrupstrand.dk/2018/02/07/affaldsindsamling-2018/

Mødested ved broen overfor Norsminde Kro.

 

Hilsen fra bestyrelsen Krydsfelt Norsminde

Nyhedsbrev februar 2018

Fællesspisning

Vi har nu 2 gange arrangeret meget hyggelige fællesspisninger i Ajstrup Forsamlingshus. Vi slutter denne sæson af den 14. marts med endnu et hyggeligt sammen vær.

Se vedlagte tilmelding.

 

Projekter

Vi fortsætter vores tålmodige arbejde med nænsom udvikling sammen med henholdsvis Aarhus kommune, Odder kommune, naturstyrelsen og lokale klubber, foreninger og erhvervsdrivende.

På nordsiden af fjorden arbejdes der med at skaffe sponsorater til vinterbadebro, krible krablebro fitness ved stranden mmm.

På sydsiden af fjorden er vi i gang med at revidere grønpartner skabsprojekt, hvor ny projekt beskrivelse er på trapperne.

Dette vil blive uddybet på vores kommende generalforsamling.

 

Generalforsamling den 12. marts

På generalforsamlingen, som der tidligere er indkaldt til, vil vi bruge tid på at drøfte hvad der i øjeblikket er i gang og hvilke ideer, der kan være fremtidig for vore dejlige område her ved Ajstrupstrand og Norsminde.

 

Affaldsindsamling

Husk at sætte formiddagen af den 22. april til affaldsindsamling. I vil høre nærmere om arrangementet.

Hilsen fra bestyrelsen Krydsfelt Norsminde

Nyhedsbrev december 2017

Trafikgruppe

Vi har i efteråret haft en aktiv trafikgruppe.

 Der har været fokus på både den offentlige trafik i området og vores mangel på cykelstier og for høj hastighed i vores område.

 Vi har i samarbede med fællesrådene i Odder kommune væres med til at skrive et høringsforslag for at få region og dernæst kommunerne til at se på behovet for fortsat at have en velfungerende mulighed for offentlig trafik ved strandkanten.

Lad os se hvad det nye regionsråd planlægger på den kant.

Der næst har vi sammen med fællesråd i Maling været aktive omkring vores trafikale forhold. Vi har udgivet en lille folder med de udfordringer, vi har, og hvad vores prioriterede behov er i den henseende.

Desuden har vi skrevet et høringsforslag i forbindelse med Århus kommunes handleplan vedrørende cykelstier.

Begge kan ses på vores hjemmeside.

Vandreture i vores smukke område

Vi har haft en lille gruppe der har arrangeret vandreture hver anden torsdag her i efterår/vinter. De første ture var dejlige  - men regn og blæst har gjort, at vi venter til foråret med at arrangere nye ture.

 

Fællesspisning for medlemmer af Krydsfelt Norsminde

Vi har med stor succes starte med fællesspisning i Ajstrupforsamlings kaffestue . #0 medlemmer mødet op og vi havde en hyggelig tid med jens’s gode mad og en lille efterårssang til kaffen.

Mød gerne op til næste gang den 17. januar.

 

 

Håber alle har haft en god jul og med ønske og et godt nytår til alle

 

Hilsen fra bestyrelsen Krydsfelt Norsminde

Nyhedsbrev august 2017

Høringssvar angående besparelser på de kollektive busruter i regionen.

 

Krydsfelt Norsminde har i samarbejde med lokalrådene i Odder kommune udarbejdet et høringssvar i forbindelse med de varslede besparelser.

Se høringssvar i på forsiden

 

 

Vandretur langs Nordsminde fjord den 3. september

 

Saksild Lokalråd arrangerer en vandretur den 3. september kl. 11 fra Norsminde til Rude langs fjorden med efterfølgende spisning og debat om stier m.m. i kulturhuset i Saksild. Alle er velkomne - Husk tilmelding til spisning.

Se invitation på forsiden

 

 

Cykeltur med lokalpolitikere den 6. september

Fællesrådet arrangerer cykeltur sammen med de kommunalpolitikere, der er på valg i år samt folk fra Teknik og Miljø. De skal se området og snakke trafikale udfordringer med dig og andre borgere.

Se invitation på forsiden

Se trafiktiltag på forsiden

 

Hilsen fra bestyrelsen Krydsfelt Norsminde

Nyhedsbrev juli 2017

Slæbestedet ved Jolleklubben bliver i løbet af sommeren 2017 lukket for offentlig adgang.

Århus Kommune og Naturstyrelsen har besluttet at lukke slæbestedet for offentligheden. Jolleklubben skal dog stadig have råderet over anlægget.

Repræsentanten for Århus Kommune fremhævede slæbestedets tilstand og den omfattende trafik med biler, trailere ved søsætning af fartøjer som årsagen til aflåsningen.

Ikke-medlemmer af Jolleklubben bliver henvist til slæbestedet ved Yachtklubben med hvem, der imidlertid ikke er indgået nogen aftale endnu. Der er desværre sket nogle misforståelser angående tidspunkt for fjernelse af trailere på parkeringspladserne.

 

NFFS
Vejrguderne smilede til NFFS 10 års jubilæum. Høj sol og blæst hele dagen - det var helt perfekt. Der var 13 boder - knap så mange, som der plejer, men de blev pænt besøgt gennem hele dagen. Også KN's bod, hvor vi uddelte vores nye, flotte folder. Der var gang i alle aktiviteterne, og folk hang ud på havnen og nød forskellig mad og drikke. Fiskehuset havde spontant hyret et band til dagen, så der var rigtig stemning på havnekajen. Børnene hyggede sig ved Jolleklubben med bål og leg. Det lavvandede område på den side er en perfekt ramme for børneaktiviteter. Vi var også glade for at se Uffe borgmester som gæst.

 

Sct. Hans Aften

Der blev brændt bål af flere steder langkysten. Ajstrup Stand og Norsminde Grundejerforening afholdt Sct. Hans bål i samarbejde med Campingpladsen på stranden ved Engbovej.

Der blev traditionen tro en fin Sct. Hans aften ved stranden. Dejligt at opleve at så mange (200-300) støttede op om arrangementet.

Adda Lykkeboe holdt en flot båltale. Hele talen kan læses på grundejerforeningens hjemmeside: http://www.ajstrupstrand.dk/2017/06/26/sct-hans-aften-ajstrup/

Heksen var fremstillet hos Det kreative Værksted, og hun fløj afsted ledsaget af adskillige ”heksehyl”.

Bålet blev fint stående til grenene var rødglødende, og ikke længere kunne holde sammen.

 

Trafik og veje

Vi er i øjeblikket ved at kontakte Aarhus og Odder kommune angående de trafikale forhold i Norsminde og Ajstrupstrand området. Såfremt du er interesseret i at deltage i dette arbejde så kontakt bestyrelsen i Krydsfelt Norsminde.

 

God sommer

Hilsen fra den ny bestyrelse af Krydsfelt Norsminde